Afkicken

Tags: afkicken, kleine, grote, heeft, mensen, afkickcentrum drugs , afkicken grapjes , grapjes afkicken , grappige plaatjes

In een afkickcentrum voor drugs, komen een aantal mannen bij elkaar voor de weekelijkse meeting.

Aan het einde van de meeting zegt de gepreksleider: "Degene die het lukt om in de aankomende maand de meeste mensen van de drugs af te helpen die krijgt 100,-".

Dus na een maand komen de mannen weer bij elkaar en ze hebben het over het aantal mensen die ze hebben laten afkicken. Twee mannen springen eruit. De eerste heeft wel 50 mensen helpen afkicken.

De gespreksleider vraagt hoe hij dat gedaan heeft. De man antwoordt: Ik teken twee cirkels op een velletje papier. Een grote en een kleine. Bij het grote cirkeltje zeg ik dan: "Dit zijn je hersenen voordat je begint met drugsgebruik". Bij het kleine cirkeltje zeg ik: "Dit zijn je hersenen na het drugsgebruik"

De tweede man heeft wel 144 man af laten kicken.
Opnieuw vraagt de gespreksleider hoe hij dat gedaan heeft. De man antwoordt: "Ook ik heb een grote en een kleine cirkel getekent." Bij de kleine cirkel zeg ik dan: "Dit is je anus voordat je de gevangenis in gaat" en bij de grote zeg ik dan: "Dit is het formaat van je anus als je eruit komt".

Meer moppen uit dezelfde categorie

Zomerdag

Het is een warme zonnige dag op de begraafplaats. Staat een oude man bij een open graf. Komt er een ...

5 cent gevonden

1 zwerver zit op het bankje in het park. Hij heeft 5 cent gevonden en legt de 5 cent naast hem op de...

Een piraat

Er was eens een piraat. Hij voer op de Rode zee. Daar kwam hij een rood schip tegen. Hij vuurde drie...

De Waarheidsmachine

Er staat een boer bij een waarheidsmachine op de pier van Scheveningen. Gooi je er een kwartje in, d...