Magische Kikker

Tags: haas, beer, beren, zijn, wenst, magische kikker , hoe krijg je een oliefant in een koelkast. en hoe krijg je een giraf in een koelkast. , in een groot bos loopt een magische kikker. de kikker heeft in heel zijn leven nog nooit een ander dier gezien, todat er een haas langskomt gevolgd door een hongerige beer. de kikker is zo verrast dat hij stop roept en de haas en de beer allebei 3 wensen , in een groot bos loopt een magische kikker. de kikker heeft in heel zijn leven nog nooit een ander dier gezien, todat er een haas langskomt gevolgd door een hongerige beer. de kikker is zo verrast dat hij stop roept en de haas en de beer allebei 3 wensen laat doen. de beer en de haas zijn daar wel voor in dus de beer mag beginnen met wensen. de beer wenst dat alle beren in het bos behalve hijzelf vrouwtjes beren worden. dan mag de haas. de haas wenst dat een motorhelm. de beer denkt van stomme haas je kan

In een groot bos loopt een magische kikker. De kikker heeft in heel zijn leven nog nooit een ander dier gezien, todat er een haas langskomt gevolgd door een hongerige beer. De kikker is zo verrast dat hij stop roept en de haas en de beer allebei 3 wensen laat doen.

De Beer en de Haas zijn daar wel voor in dus de Beer mag beginnen met wensen. De Beer wenst dat alle beren in het bos behalve hijzelf vrouwtjes beren worden.

Dan mag de haas. De haas wenst dat een motorhelm. De beer denkt van: stomme haas je kan toch ook geld wensen om een Helm te kopen.

Maar ja de beer mag weer wensen. De Beer wenst dat alle beren in het Bos ernaast behalve hijzelf ook vrouwtjes beren worden. Dan mag de Haas weer. De Haas wenst dit keer een motor.

Dan mag de Beer zijn laaste wens doen en hij wenst dat alle beren over de hele wereld behalve hijzelf vrouwtjes beren worden. En tot slot mag de Haas zijn laaste wens doen.

De haas doet zijn moterhelm op en start zijn moter. Ik wens dat deze beer hiernaast mij HOMO is, en de Haas scheurt weg.

Meer moppen uit dezelfde categorie

Nederlands echtpaar ontvoert door ruimtewezens

Op een dag werd een Nederlands echtpaar ontvoert door ruimtewezens. Eenmaal bovengekomen kregen z...

Vrouwen en plassen

Waarom kunnen vrouwen smorgens zo moeilijk plassen??Trek maar is een tosti open!!!...

Grootste lul

Roept de man tegen de spiegel: "spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft er de grootste lul van...

Houdt Brussel schoon

Om de stijgende straatvervuiling tegen te gaan heeft de gemeenteraad van brussel besloten met een vl...